Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Webshop launch og 301 redirect

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Når du har fået styr på stamdata, designet og webshop integrationen til dit økonomisystem er du ved at være klar til at sætte din nye opdaterede webshop live. Men først er der lige en meget vigtig proces der skal gennemføres, nemlig 301 redirect og kontrol af domæne opsætningen (kun et domæne pr. website bør relatere til Google for at undgå duplicate content). Pointen er at al trafik målrettet mod din gamle webshop skal komme frem til den nye.

Der kan være enkelte tilfælde hvor en manglende 301 redirect ikke straffes, men generelt vil være særdeles negativt for din page ranking ikke at lave en 301 redirect. Der skal laves et skrab fra din eksisterende webshop og alle disse links skal peges ind de korrekte steder på din nye webshop. Det er nødvendigt at bruge den tid der skal til på dette, udfordringen er ofte at 301 redirect dukker op sidst i processen hvor energien er ved at være brugt og deadline er tæt på. Dette kan friste nogle til ikke at allokere den nødvendige tid, dette straffes imidlertid ofte bagefter og års SEO optimering kan være spildt. Derfor bør du allerede tidligt i opgraderings processen indkalkulere tid til 301 redirects i projektplanen, data skal checke’s og verificeres af dig selv og du bør bede din SEO leverandør om at kontrollere arbejdet efterfølgende.

eSeller Cloud webshoppen indeholder et 301 redirect manager der kan håndtere opgaven, men bemærk at det er nødvendigt at du fokuserer på opgaven, der er ingen grund til at miste trafik efterfølgende på grund af små fodfejl. Kontakt os for at høre mere om hvorledes vi kan håndtere opgaven på din næste opgradering.

Du kan se mere på denne video fra Google ved at klikke på dette link.

Du kan læse mere om vores webshop ved at klikke på dette link – webshop

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.