Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Aktiemajoriteten i ScanCommerce A/S overtages af Peter Klindt

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

20. maj 2016
Pressemeddelelse fra A/S ScanNet og ScanCommerce A/S
En af dansk erhvervslivs udbydere af e-handels software, ScanCommerce A/S skifter ud i ejerkredsen.
A/S ScanNet, der ejer 50 % af aktierne, har indgået aftale om salg af deres aktiepost i ScanCommerce A/S til Peter Klindt Larsen, der i dag fungerer som Adm. Dir. og ejer de øvrige 50% af aktierne. Aktierne overtages af Peter Klindt Larsen’s Holding selskab SaxMentor Aps.
ScanCommerce A/S har siden 1999 leveret webshops til dansk erhvervsliv og udviklet deres egen softwareplatform, der i dag servicerer nogle af landets førende virksomheder. ScanCommerce A/S fokuserede fra start på e-handels løsninger med integsration til Microsoft Dynamics NAV, i dag samarbejdes der med en række udbydere og partnere på ERP systemer i Microsoft’s økosystem.
Peter Klindt Larsen udtaler følgende:
Vi har fra starten fokuseret på, at finde en løsning der ville sikre at ScanCommerce A/S kunne fortsætte sin positive udvikling i tæt samarbejde med kunder og partnere. Vi har nu fundet en model der sikrer, at kunder og partnere kan forholde sig til en konsistent fremadrettet strategi. A/S ScanNet og ScanCommerce A/S vil fortsætte det gode samarbejde omkring nye projekter“.
Overvejelserne om salg af aktieposten har været undervejs et stykke tid, efter at HG Capital og Zitcom A/S overtog A/S ScanNet i januar 2016 og dermed 50 % af aktierne i ScanCommerce A/S. For at sikre at både A/S ScanNet og ScanCommerce A/S kan følge deres egne visioner og strategier fremover har man besluttet at overdrage aktieposten til Peter Klindt Larsen. Det tætte partnerskab vil fortsat eksistere hvor A/S ScanNet også fremover vil levere IT infrastruktur og drift til ScanCommerce A/S og deres kunder.
Stefan Rosenlund Adm. Direktør i A/S ScanNet udtaler:
Det er vigtigt for mig at A/S ScanNet og ScanCommerce A/S får mulighed for hver især at fokusere på det de er bedst til. Denne løsning giver Peter Klindt Larsen mulighed for enerådigt at forfølge hans vision for ScanCommerce A/S, og samtidig giver det A/S ScanNet og jeg mulighed for at fokusere på vores kernekompetence, som er hosting og outsourcing. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med ScanCommerce A/S på netop dette område.
For yderligere oplysninger, kontakt:
A/S ScanNet
Adm. Dir. Stefan Rosenlund
Birkemose Allé 11
6000 Kolding
T +45 69 10 60 06
E: sr@scannet.dk

ScanCommerce A/S
Adm. Dir. Peter Klindt Larsen
Birkemose Allé 11
6000 Kolding
T: +45 28 10 70 01
E: pkl@scancommerce.dk

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.