Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

AMP til din webshop

| Af Peter Klindt / 1 kommentar

AMP står for Accellerated Mobile Pages og er Googles nyeste mobile format, dette er en nyskabelse der er særdeles relevant for webshop administratorer. Formatet blev introduceret i februar 2016 og er nu også en del af de mobile søgeresultatsider i Danmark. Det blev primært indført for at udfordre Facebook på Content ved at levere lynhurtige søgeresultater til mobile enheder.

Formålet med AMP er at forbedre mobile brugeroplevelsen. Siderne kan loades meget hurtigere end en normalt mobile optimeret side (responsivt design). AMP-siden caches og hostes hos Google, og på Googles egne servere, siderne loader derfor ekstremt hurtigt da de ikke skal kaldes.

Der skal således laves en ekstra version af de relevante sider (primært produkt detalje siden og produktlisten). Ulempen omkrinaccelerated mobile pages til din webshop kan være anvendelse af Cache og prisændringer, dette vil dog blive fanget når produktet lægges i kurv. Men det er det evige dilemma mellem lynhurtige sider og en opdateret webshop med opdaterede informationer omkring lagerstatus og pris.

Umiddelbart påvirker AMP ikke SEO ranking men det er meget sandsynligt at det vil komme til det på et tidspunkt. Generelt kan det godt betale sig at følge Google’s guidelines så derfor anbefales det til din webshop primært på grund af bedre kundeoplevelser og sekundært på en forventning om at det på sigt vil være en del af Ranking algoritmen. Der er stadigt et stort potentiale i at fokusere på mobile brugeres kundeoplevelser da konverteringsraterne typisk er meget lave på dette område. Accelerated mobile pages er et af de værktøjer der skal være med til at løse problemet.

eSeller Cloud indeholder et AMP modul der sikrer en hurtig opsætning og implementering af AMP i din webshop. Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice for at høre mere. Kontakt os på telefon 70238900 eller e-mail info@scancommerce.dk, vi er altid klar til at se på mulighederne for at optimere din webshop.

Du kan læse mere om eSeller Cloud og de tilhørende moduler på http://scancommerce.dk/da/ressourcer/moduler/

Der er mulighed for at læse mere om AMP her https://www.ampproject.org/

 

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

1 kommentar

VillaHus

Accellerated Mobile Pages (AMP) er bestemt noget man burde overveje kraftigt at få implementeret på sin hjemmeside. Denne artikel er godt nok lidt gammel men der er faktisk tilføjet en masse features nu, så man bl.a. også kan bruge “form”.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.