Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Apples opdatering påvirker hvordan man klikker

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Apple opdaterede d. 14 august version 8.4.1 af deres iOS. Dette er dog ikke uden problemer for de mobile hjemmesider. I opdateringen er der nemlig forsøgt at dæmme op for ondsindende hjemmesider og links via en ny måde at klikke på.

Impact: A malicious website can make a tap event produce a synthetic click on another page

Description: An issue existed in how synthetic clicks are generated from tap events that could cause clicks to target other pages. The issue was addressed through restricted click propagation.

https://support.apple.com/en-us/HT205030

Opdateringen betød at visse links blev blokeret og krævede at brugeren klikkede to gange før eventet trådte i kraft, selvom handlingen var legitim nok. Det har uheldigvis ramt en del hjemmesider, som benytter sig af disse events. Et eksempel ville være “Tilføj til kurven”-knappen hvor man oftest benytter sig disse events. Her vil man skulle dobbelt-klikke før handlingen trådte i kræft. Dette kan give nogle problemer, i forhold til nogle kunder vil opleve at der intet sker når de klikke på ”Tilføj til kurven” knappen.

Kontakt os hvis du oplevere disse problemer på din webshop.Læs mere om eSeller ved at klikke på linket – webshop

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.