Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Billig og god webshop – fokus på Total cost of ownership (TCO)

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Spørger man iværksættere hvad det er de ønsker sig af deres webshop får man ofte svaret at den skal være god og billig. ScanCommerce ønsker at tilbyde sine kunder en webshop platform der giver dem maksimal mulighed for at få succes som webshop ejer. Konkurrencen er hård i dag og derfor er det vigtigere end nogensinde før at fokusere på webshoppens TCO.

 

eSeller Cloud

eSeller Cloud er en professionel platform med baggrund i egne og vores kunders e-handels erfaringer siden 1999. Den udmærker sig især ved at være godt SEO optimeret, en god integration til ERP systemer som Dynamic NAV, C5 og AX samt store muligheder for tilpasninger.

eSeller Cloud leveres som Software as a Service (Saas), dette betyder at du ikke skal opgradere din webshop software hver andet år. Du får løbende nye features og kan koncentrere dig om innovation og markedsføring. Dette er afgørende for mange, bruger du tiden i teknik kælderen i stedet for på markedsføring kan det blive svært at nå i mål med omsætnings budgettet. eSeller Cloud er en drift sikker og god webshop, en årlig omsætning på over en milliard er ”proof of concept”.

 

Fokus på innovation og Marketing – ikke teknik

Du kan få lavet dit helt eget design, men vi anbefaler at du starter med at anvende en af vores design skabeloner. De har en god og gennemtestet brugervenlighed (UX), så kan du altid tilføre dit helt eget look senere når du har fået styr på integration til økonomisystemet, SEO, billeder og produkt stamdata.

Det er vigtigt at du bruger tid på at få lavet en ”go to market strategy” der detaljeret binder processerne i købsflowet sammen. Disse skal efterfølgende kunne måles via eksempelvis Google Analytics.

 

Med eSeller Cloud følger

  • Løbende opdateringer
  • Stor designfrihed
  • Nem integration til NAV og lignende økonomis
  • Høj oppetid og drifts sikkerhed
  • SaaS/Hosted Service, vi klarer server driften
  • Skalerbarhed, i takt med din succes følger server performance
  • Uddannelse og support

Hvad er prisen på eSeller Cloud ?

Leder du efter en billig webshop, drift sikker og gennemtestet løsning med masser af features og moduler så er eSeller Cloud vejen frem. Basis modellen kan fåes fra et lavt månedligt abonnement inklusiv kreditkort betaling. Men kontakt os for at høre mere om mulighederne, vi tilbyder en komplet pakke med opsætning og integration til dit økonomi system.

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.