Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Black Friday – er din webshop klar ?

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Black Friday er i år d. 24. november, dagen er for de fleste webshop ejere blevet et højdepunkt rent salgsmæssigt – samtidig er det optakten og en god test af årets julehandel. Black Friday er en amerikansk tradition og udgør en af de største salgsdage i USA (dagen kommer efter Thanksgiving). De sidste par år har Black Friday udsalget for alvor taget fat og er blevet en fast del af aktiviteterne for webshop administratorerne. Mange af vores kunder har år efter år kunnet øge deres Black Friday omsætning med 25-30 % på trods af at de i forvejen tager mange ordrer. Men det kræver planlægning og forberedelse at sikre den positive udvikling, derfor er det vigtigt at afsætte tid og reflektere lidt over hvad der gik godt og knap så godt sidste gang Black Friday blev afholdt.

Dagen starter ofte travlt ved midnat og antallet af handler stiger så støt over dagen. Det er en kontant måde at få testet din webshop på, alle fejl og mangler straffes hårdt af forbrugere og IT systemerne. Derfor er det vigtigt at forberede sin webshop godt på Black Friday.

Her får du 10 gode råd til en god Black Friday

  • Forbered dig i god tid
  • Sørg for at Direct mail kampagnen er klar med personal recommendations til eksisterende kunder
  • Brug de sociale medier og AdWords effektivt
  • Sørg for at have tilbud der er markante og får kunderne til at købe mere i din webshop
  • Lav et Black Friday tema layout
  • Har du mange varer skal du have kørslen der genererer rabatten på plads (og testet) inden.
  • Lav ingen større ændringer lige inden dagen, det reducerer muligheden for at implementere fejl
  • Indkald ekstra mandskab til at pakke på selve dagen og dagen efter
  • Tilbyd fri fragt
  • Sørg for at din betalingsløsning kan det store load (benyt kun anerkendte firmaer)

Du kan læse mere om vores webshop ved at klikke her

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.