Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Dynamics NAV 365 – Med integration til CRM og webshops

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

En ny version af Microsoft Dynamics NAV 365 er lige kommet og med det et teknologiskskifte som du bør tage højde for. Her kommer vores bud på hvad der kommer til at ske i de kommende versioner og hvad du bør tænke over hvis du har en NAV i dag. Den 1. december 2017 blev Microsoft Dynamics NAV 2018 frigivet, og i foråret 2018 bliver Microsoft Dynamics 365 frigivet i Danmark og 13 andre lande.

Fra NAV 2018 til 365 . Der har været en del forvirring omkring Microsoft Dynamics NAV navngivningen. Microsoft kommer med et nyt produktnavn i markedet: ”Microsoft Dynamics 365”. Det vil erstatte ”Microsoft Dynamics NAV navnet, som på et tidspunkt udgår. Lige nu hedder den aktuelle version ”NAV 2018” i Danmark. Den tilsvarende løsning i Cloud/skyen hedder Dynamics 365 for Financials and Operations Business Edition”, og er kun frigivet i USA, Canada og UK. Disse to løsninger er er den samme løsning – de har bare forskellige kommercielle navne i Cloud versionen og lokalt hos dig. Koden er ca. den samme. Den store forskel bliver frigivelsen af Tenerife”-versionen, der kommer i Cloud engang til foråret som Microsoft Dynamics 365 og senere lokalt hos dig.

Nu kan vi rette en NAV-løsning ved at ændre i koden som så igen skal ændres når du vil opgradere til en ny version. Nu har Microsoft opfundet extensions, det er en metode til at tilføje koden som gør at den ikke griber ind i grundkoden i løsningen. Det betyder at du kan tilføje ny funktionalitet uden at ændre på grundkoden i NAV og har den fordel at opgraderingsprojekter ikke længere får samme store omfang.

Microsoft Dynamics NAV 365 er den nye generation af ERP i skyen. Dynamics NAV 365 kombinerer CRM og økonomi systemet og leverer nye moduler der kan administrere virksomhedens mange funktioner. Der er masser af muligheder med salg, kundeservice, teknisk service, markedsføring, projektautomatisering og økonomi styring. Dynamics NAV 365 brugerfladen kan sættes op til at være personlig og dermed øge bruger oplevelsen markant.

En nemmere mulighed for integration til CRM og Microsoft Office 365 giver nye muligheder for specielt mindre virksomheder.

Indsigten i kunde aktiviteter øges markant med Microsoft Operations, se evt. mere her –  https://www.microsoft.com/en-us/dynamics365/customer-insights#. Der vil blive afholdt gå hjem møder med præsentation af Dynamics NAV 365 I løbet af foråret, så hold øje med vores events og meld dig til hvis det har interesse.

Vi kan tilbyde en standard udgave med integration til eSeller webshop, Microsoft Office 365 og CRM, det er en platform der vil give de fleste virksomheder mulighed for at øge deres produktivitet til en hidtil uset lav TCO. Der tilbydes både B2c webshops, B2B webshops og sælger/agent ordre webshops.

Vi forventer at Microsoft endnu en gang vil give de mindre og mellemstore virksomheder mulighed for at få adgang til CRM og ERP funktionalitet i topklasse til en pris der vil være stærkt konkurrence dygtig. Abonnements modellen og tilgangen til en fornuftig anvendelse af standard fremfor special udvikling  vil give nye muligheder for digital transformation af diverse forretnings procedurer.

Kontakt os for en demo af NAV 365, vi venter endnu på lanceringen men skriver dig op og vender tilbage så snart at Microsoft releaser den endeligt. Dynamics NAV 365 vil gøre det muligt at slippe for store dyre og tidskrævende konverteringer til nye versioner da den opdateres løbende i skyen.

Du kan læse mere om eSeller webshop til Dynamics NAV 365 ved at klikke på dette link  http://scancommerce.dk/da/ressourcer/moduler/

 

 

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.