Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Dynamics NAV webshop

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Dynamics Nav webshop

Med en eSeller Cloud webshop får du direkte integration mellem din webshop og Dynamics Nav. Det vil spare virksomheden for mange timers arbejde med at opdatere vare stamdata og taste ordrer. Samtidigt betyder det at der er mindre risiko for fejl i stamdata. Du bestemmer selv hvilke varer der skal kunne handles og hvilke kunder der har adgang. Ændringerne i data, priser, lagerstatus og rabatter opdateres automatisk via tidsstyrede kørsler på løsningen.

Fordele:

 • Vi eller en af vores Dynamics NAV samarbejdspartnere står for integrationen
 • Stamdata vedligeholdes i Dynamics Nav og NAV’s processer anvendes i webshoppen
 • Produkt og stamdata synkronisering fra Dynamics Nav
 • Testet og godkendt af Microsoft til Dynamics NAV
 • Understøtter flere webshops dvs. B2B, B2A og B2C på samme software platform
 • Understøtter flere sprog og valuta og Dynamics NAV’s rabatstruktur
 • Løbende opdateringer af funktionalitet
 • Masser af referencer
 • Altid klar til næste version af Dynamics NAV
 • Integration til Dynamics NAV 2018 er klar!
 • Få erfaringen fra mange store e-handels virksomheder i en samlet webshop pakke med fokus på hele værdikæden

Dynamics Nav Webshop – Fordele

Med en eSeller Cloud webshop til Dynamics Nav får man automatiske synkroniseringer af stamdata fra NAV til din webshop. Dette betyder at Dynamics Nav er Master databasen og din webshop et spejl af denne. Generelt kan alle oplysninger fra Dynamics NAV blive tilgængelig i din webshop samtidig med at fragtmatricer og andet fra Dynamics NAV kan anvendes.

Du kan opnå store tidsbesparelser på opdatering og ordrehandling, derfor er tilbagebetalingstiden relativ kort for de fleste virksomheder. Det er vigtigt at fokusere på at finde en velafprøvet webshop med en holdbar Dynamics NAV integration. ScanCommerce tilbyder en komplet webshop pakke med masser af funktionalitet og mulighed for at anvende skabeloner eller at få egen design og UX medarbejder tilknyttet.

Se mere om andre kunder der anvender Dynamics NAV og en eSeller webshop på vores reference side http://scancommerce.dk/da/kunder-scancommerce/.

 

 

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.