Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Events

Lær hvordan du får mest ud af din webshop

Med jævne mellemrum afvikler vi seminarer og andre events der er relevante for webshop administratorer og medarbejdere relateret til webhop driften. Som kunde deltager du gratis på vores seminarer. Her finder du en liste over kommende events, du er meget velkommen til at skrive til os hvis der er webshop relaterede emner du ønsker vi skal fokusere på. Vi afholder gerne specielle events målrettet mod firmaspecifikke udfordringer, så kontakt os hvis vi skal lave et oplæg på et program for netop dit firma.

IBC i Kolding afholder også webshop relaterede kurser, se mere ved at klikke her

4. maj 2017
kl. 14-16
Gå-hjem-møde Responsive designVi gentager succesen. Lær alt om trends inden for mobilvenlige websites og få svaret på, hvorfor responsive design ofte er den mest cost-effektive løsning, når du skal sælge varer på smartphones og tablets.TILMELD DIG HER
18. maj 2017
kl.9-12
Kundedag - eSeller Cloud Vi vil gerne invitere indenfor til en snak om fremtidens webshopløsning. eSeller Cloud er ikke blot en ny opdateret webshopplatform, det er en game changer, som ændre den måde der drives onlineforretningTILMELD DIG HER