Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Gå-hjem-møde om responsive design

Responsive Design

Kom med på vores gratis gå-hjem-møde d. 22. september!

Responsive design er blevet et at de helt store buzz words i disse år, og med god grund. Med et responsive design kan du vise dit indhold optimalt uanset om brugeren har en smartphone eller en mus i hånden. I 2014 forventes det at tilgangen til en mobil enhed vil overstige brugen af en PC’er. Derfor er det vigtigt at være optimeret til de forskellige mobile devices som dine kunderne benytter. Har du tjekket, hvor godt dit website fungerer på mobile enheder for nylig? På dette gratis gå-hjem-møde fortæller seniorkonsulent Lars Roed om:

Tidspunkt: Se arrangement Pris: Gratis, men vi opkræver kr. 495 i no-show fee.

Tilmeld dig gå-hjem møde om responsive design her

[contact-form-7 404 "Not Found"]