Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Kundedag – eSeller Cloud

Kundedag - eSeller Cloud

Vi vil gerne invitere indenfor til en snak om fremtidens webshopløsning. eSeller Cloud er ikke blot en ny opdateret webshopplatform, det er en game changer, som ændre den måde der drives onlineforretning - kom til gratis kundedag torsdag d. 29 sep. 2016

ScanCommerce vil gerne invitere indenfor til en snak om fremtidens webshopløsning. eSeller Cloud er ikke blot en ny opdateret webshopplatform, det er en game changer, som ændre den måde der drives onlineforretning – platformen har stor fokus på standardisering, integration, content og økonomi.

Vi garantere en spændende formiddag, med konstruktive indlæg fra vores egne konsulenter inden for Cloud, Design/UX.

Formålet med dagen, er at bibringe både eksisterende samt nye kunder den fornødne viden og indsigt til fortsat at øge konverteringsrater samt bundlinje, i et hårdt konkurrerende onlinemarked. Gå ikke glip af denne dag, hvis Du/I ønsker at få et forspring, hvad enten du arbejder med B2C eller B2B segment.

 

Hvornår: Se arrangement

Hvor: ScanCommerce, Birkemose Vej 1, DK-6000 Kolding

Pris: GRATIS, (No show fee på 495,- DKK).

Tilmelding: skal ske via bestillingsformularen nederst på siden – Eller på tlf. +45 76340410

 

OBS! Vi har et begrænset antal pladser til rådighed, tilmelding bør ske hurtigst mulig. Maks. 2 deltagere fra samme virksomhed. Noter gerne hvorvidt der ønskes frokost.

 

Program:

Kl. 09.00-09.30 – Morgenkaffe

Kl. 09.30-10.10 – Design/Frontend

Kl. 10.10-10.50 – eSeller Cloud

Kl. 10.50-11.10 – Pause

Kl. 11.10-12.00 – ???

Kl. 12.00-12.30 – Frokost/Netværk

 

Har du spørgsmål til ovenstående? Så kontakt salgsafdelingen på telefon 70238900 eller send en e-mail til info@scancommerce.dk

Vi har begrænsede pladser, så husk at tilmelde dig i god tid.

(felter markeret med * skal udfyldes)