Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Google og SSL certifikater

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Google har sat focus på sikkerhed på internettet og ønsker at al trafik til webshoppen skal ske via krypterede forbindelser. Der er varslet nye tiltag med røde flag i browseren på alle sites der ikke anvender HTTPS protokollen, altså SSL certifikat. Google’s indflydelse på dette område kan næsten ikke overvurderes og derfor er en større omlægning til HTTPS er på vej.

En klar indikation af usikkerhed (rødt flag) i den nye Chrome browser hos webshops der ikke anvender HTTPS vil ændre på kundernes adfærd. Denne forventede adfærdsændring kan hurtig blive en dyr omgang i tabt omsætning og dårligere page rank for de webshop administratorer der ikke reagerer hurtigt. Derfor er der god grund til at planlægge sin implementering af SSL certifikat nu. Alternativet er snart at blive markeret meget mere tydeligt som værende en usikker webshop.

HTTP protokollen leverer ikke nogen sikkerhed, og dette bliver nu fremover i Chrome tydeligt for alle med et rødt kryds i browseren baren som indikation på dette. Al kommunikation over HTTP protokollen er i klar tekst og dette kan læses af alle, derfor er der nem adgang til Passwords etc. HTTPS protokollen beskytter ikke bare data, den giver også en indikation af hvem der ejer den webshop du har forbindelse til.

Du kan nemt teste hvorledes det kommer til at se ud ved at indtaste “chrome://flags” i din Chrome browser og aktivere marker usikre kildeer som “usikre”

Markér usikre kilder som “usikre” Mac, Windows, Linux, Chrome OS, Android

Markér usikre kilder som “usikre” eller “tvivlsomme”. 

Der er således al grund til at tro at google på sigt vil ranke sikre webshops højere end de webshops der anvender HTTP protokollen. Derfor bør du overveje at gå i gang med at planlægge implementeringen nu, men gør det grundigt så små fejl ikke ødelægger din SEO.

Læs mere om eSeller ved at klikke på linket – webshop.

 

 

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.