Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Google vil favorisere mobilvenlige webshops

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Google har meldt ud, at de fra d. 21. april vil benytte mobilvenlighed som en afgørende faktor i forhold til ranking.

Flere og flere benytter en mobil, når de skal søge på nettet. På baggrund af denne adfærd ændrer Google pr. 21. april deres søgealgoritme, så webshops, der er mobilvenlige, placeres først i søgeresultaterne.

Derved vil ”mobilvenlighed” blive et afgørende konkurrenceparameter i forhold til at blive placeret rigtigt i Googles søgeresultater fremover.

Når du ”googler” fra din mobil, vil der ud for nogle søgeresultater være en angivelse af, om sitet er mobilvenligt. Dette betyder, at når et site har angivelsen ”mobilvenlig”, placerer Google dette i denne attraktive kategori. Indtil nu har mobilvenlige webshops haft en konkurrencemæssig fordel, men fra nu af vil det få en markant konkurrencefordel i forhold til søgemaskineoptimering og derfor er det af stor betydning, at din webshop fungerer optimalt på en smartphone.

 

Hvad kommer dette til at betyde?

Der vil i fremtiden være et skærpet fokus på den mobile platform og denne løsningsmodel skal dermed opprioriteres. I vores optik vil et responsive setup være en optimal løsning, da dette understøtter visning på alle devices (fx forskellige typer af smartphones og tablets) – dermed fremtidssikres webshops, der bygger på et responsive setup.

Herunder ser du en model, der illustrerer webshop trafik i forhold til forskellige platforme i en bestemt periode: 39% af den organiske trafik kommer fra mobile platforme (tablet + smartphone) og dette er i forhold til 161 mio. requests i perioden 8/4 – 21/4 2015 (Kilde: A/S ScanCommerce).

Statistik Scancommerce mobil

 

Er din webshop klar til det?  

Vores anbefalinger er at optimere din webshop med et responsive setup. Du kan læse meget mere om dette i vores indlæg omhandlende lige præcis dette emne:

http://5909.linux9.testsider.dk/have-mobilvenligt-responsive-design/

 

Du kan teste din webshop her:

https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

 

Har du brug for hjælp i forhold til at træffe valg omkring løsningsmuligheder, eller har du andre spørgsmål vedrørende emnet, så kontakt os på telefon 70 23 89 00. Læs mere om eSeller ved at klikke på linket – webshop

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.