Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

HTTP/2 og betydningen for din webshop

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Denne blog er ikke ment som noget der på nogen måde skal være en komplet beskrivelse af HTTP/2 og de tekniske aspekter. Den skal ses som en kort beskrivelse af baggrunden for HHTP/2 og nogle af fordelene. Der findes masser af artikler på nettet der beskriver emnet mere detaljeret.

Internettet har udviklet sig langt over forventning og den kapacitet HTTP protokollen kan håndtere. En række sikkerhedshuller  og hastigheds problemer kan relateres til HTTP protokollen. Derfor er den næste version – HTTP/2 intoduceret.

HTTP blev designet af Tim Berners-lee der opfandt en simpel protocol der kunne håndtere kommunikation mellem webservere og klienter. Den 1 version blev introduceret i 1991 og efterfølgende kom der i flere gange opdateringer til den. I 2015 blev den næste store version af protokollen lanceret i form af HTTP/2.

HTTP/2 protokollen giver en effektiv komprimering af HTTP header-filer og minimerer protokolllen, serveren får bedre svarmuligheder i forhold til at reducere antallet af request’s (HTTP/2 Server Push) og alt dette samt en række andre tekniske detaljer forbedrer ydeevnen markant. Dette er rigtig relevant for webshop administratorer da hurtige svartider i mange tilfælde er en nødvendighed og afgørende for brugerens oplevelse af hans webshop.

 

Hvad kommer der så ud af HTTP/2 ?

  • Bedre performance (læs hastighed)
  • Øget bruger tilfredshed
  • Højere performance på avancerede websites vil give nye muligheder og typer af webshops
  • Bedre søgemskine optimering
  • Lavere drifts omkostninger til servere og server licenser
  • Hurtigere loadtid til brugere af mobile enheder vil sætte yderligere gang i dette område

Så der er ingen tvivl om at HTTP/2 kommer til at blive en succes og yderligere opgraderinger af protokollen i de kommende år vil give helt nye muligheder.

 

Du kan læse mere om vores webshop ved at klikke på dette link: Webshop

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.