Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Vores kunder og partnere

Vi er stolte af at være webshop leverandør til over 2000 e-handelsløsninger gennem tiden. Her kan du se et udpluk af vores kunder og læse om kundernes erfaringer. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få succes og udnytte dit potentiale online. Vi har erfaring med udfordringer fra mange forskellige brancher og det kan ofte være forudsætningen for en god start med din webshop. Såfremt det ønskes kan vi komme med flere webshop referencer alt efter hvilken type opgave der ønskes løst.

Kategorier