Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo
Fleggaard

Fleggaard.dk

Fakta om Fleggaard

Grundlagt i 1926 af Peter J. Fleggaard. Med udgangspunkt i Peter J. Fleggaards principper for godt købmandskab voksede Fleggaards Kolonialhandel støt. Sortimentet blev udvidet år for år, og butikken voksede sig hurtigt stor og fri af banegården. I 1960`erne tog udviklingen for alvor fart, da Hans Frede Fleggaard overtog den blomstrende købmandsforretning efter sin far. Hans Frede Fleggaard forstod at følge med tiden og udvidede sortimentet med helt nye produktkategorier som f.eks. hårde hvidevarer og køkkener, og en omfattende udvidelse blev hurtigt nødvendig. Det blev den første store udvidelse ud af mange, for Hans Frede Fleggaard havde arvet sin fars forretningstalent og fortsatte med stor ildhu og nytænkning ekspansionen og det gode købmandskab i grænselandet. Idag, mere end 80 år efter grundlæggelsen af Fleggaard Kolonialhandel, sidder tredje generation af familien Fleggaard ved roret, og Fleggaard er vokset til at være en af Danmarks største familieejede koncerner.

Se løsningen

En fuldintegreret webshop, der vokser med virksomheden

Udfordring: Brug for en shop, der understøtter en fuldautomatisk logistisk opsætning og håndtering af differentierede sortimenter.

En fuld integration til Microsoft AX og POS systemet sikrer det rigtige produktsortiment og familie rabatter. Mange samtidige brugere stiller store krav til performance og driftsstabilitet samtidig med at lagerstatus er en vigtig faktor. Designet er responsive og understøtter den store og stigende anvendelse af mobile devices. Desuden skulle løsningen tage højde for at Fleggaard.dk har til huse syd for grænsen. Det medvirker bl.a. forskellige momssatser.

Løsning: Fuldintegreret webshop med mange funktioner

En webshop fuldintegreret til AX der afspejler Fleggaards brede sortiment og mange butikker. Og som giver brugerne en god brugeroplevelse med mulighed for filtrering af produkter m.v.

Resultat: Mange yderst tilfredse kunder

Med en velkørende og fuldintegreret webshop, har Fleggaard.dk de bedste forudsætninger for at fortsætte væksten. Danmarks største online grænse lavprisvarehus har det bedste fundament til at bygge flere etager på forretningen.