Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Frishop.dk

Fakta om Frishop.dk

Frishop.dk er et uafhængigt online byggemarked, der sælger alt til hus og have. Størstedelen af køberne er private, som nyder godt af at kunne købe fra et sortiment af mærkevarer, som de etablerede byggemarkedskæder ofte ikke lagerfører. Frishop.dk gik i luften i 2011 og har i dag 10 medarbejdere.

Se løsningen

”Vi måler tilbagebetalingstiden i måneder – ikke år”

Udfordring: Søgte en skalérbar løsning til e-handel

Da Morten Laursen stiftede virksomheden Frishop.dk – et online byggemarked, der sælger mærkevarer og specialiserede ting til hus og have, som ikke findes i de almindelige byggemarkeder – var valget af e-handelsplatform helt afgørende. Ambitionsniveauet var højt fra starten, derfor havde Morten to primære krav til løsningen:

  1. Webshoppen skulle kunne skalere med forretningen.
  2. Integrationsniveauet skulle være højt

Med sit baggrundskendskab til e-handelsmarkedet i Danmark, traf Morten i en kort proces beslutning om at anvende e-handelsløsningen fra ScanCommerce.

 

Løsningen: Navision og webshop oppe at køre på under 1 måned

Som nystartet virksomhed, der dengang kun bestod af to personer, skulle Morten og hans partner i gang med at opsætte både Navision og webshoppen helt fra bunden. På under en måned var de oppe at køre med begge dele, og samarbejdet gik smidigt, da ScanCommerce var leverandør på begge dele. Løsningen var fra starten 100% integreret, så al data i økonomisystemet også fremgår i webshoppen. Morten fortæller:

Med ScanCommerce som totalleverandør er implementeringstiden kortere, end hvis vi skulle ud og have flere leverandører. Vi stiller store krav, men ScanCommerce har indfriet dem og implementeringen var en god proces med dygtige konsulenter, som er konstruktivt kritiske.

Resultatet: Tilbagebetalingstid målt i måneder – ikke år

I dag kører e-handelsløsningen strømlinet og automatiseret, hvilket bekræfter Morten i at beslutningen om at vælge ScanCommerce er rigtig. Eller som Morten selv siger det:

Dårlig logistik og manglende integration slår gode webshops ihjel. Vores integrerede opsætning har medvirket til, at vi har indfriet de ambitiøse vækstmål, vi satte fra starten. Det der glæder os allermest er, at det fungerer for kunderne, så de kommer tilbage. Har vi først solgt en havegrill, er der gode chancer for at kunden vælger os, når han senere skal købe en plæneklipper
Derudover peger Morten på, at løsningen er skruet teknisk godt sammen. SEO-delen er opsat, så Frishop.dk har det mest mulige fundament for at opnå gode placeringer i søgeresultaterne. For en ambitiøs vækstvirksomhed er det afgørende at blive fundet online.

Med e-handelsløsningen fra ScanCommerce er det sket i en grad, der kan mærkes på bundlinjen.