Bestil demo

eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Microsoft Dynamics NAV

En ERP løsninger fra ScanCommerce A/S er baseret på Microsoft Dynamics NAV og vil kunne anvendes på 90 % af alle virksomheder med normale forretningsgange. Microsoft Dynamics NAV er skalerbart og kan bruges af alle uanset virksomheds størrelse. Formålet med vores løsninger er at hjælpe vores kunder til at automatisere deres processer, derfor har en løsning typisk betalt sig selv tilbage indenfor få år. Samtidig skal den være så god at den har en lang levetid.

Vi har stor erfaring med at automatisere specielt e-handelsvirksomheders processer og kan sikre at selv meget store ordremængder håndteres uden store problemer med lager og fejlplukninger. Dette sikrer at virksomheden kan fokusere på salg og markedsføring fremfor IT problemer.

En Microsoft Dynamics NAV løsning fra ScanCommerce A/S kan give fordele på følgende områder.

Microsoft Dynamics NAV 2017

Microsoft Dynamics NAV 2017 er blevet frigivet ultimo 2016 af Microsoft. Der frigives årligt en version af programmet, ScanCommerce tilbyder i samarbejde med vores partnere en række kurser i Dynamics NAV og relaterede 3 parts produkter. NAV 2017 vil give de fleste virksomheder en række fordele

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 giver mulighed for apps i fordelagtige pakker – eller enkeltstående applikationer. Vælg fuld eller begrænset adgang og vælg den udgave, der opfylder behovene i din virksomhed – stor som lille – nu og for fremtiden. Applikationen er endnu ikke frigivet men kommer snart, vi vil løbende opdatere informationerne omkring Dynamics NAV 365 og ser frem til at afholde kunde seminarer omkring emnet.

Tillægsmoduler –  Vi samarbejder med branchens bedste 3. parts leverandører