Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Microsoft Dynamics NAV

En ERP løsninger fra ScanCommerce A/S er baseret på Microsoft Dynamics NAV og vil kunne anvendes på 90 % af alle virksomheder med normale forretningsgange. Microsoft Dynamics NAV er skalerbart og kan bruges af alle uanset virksomheds størrelse. Formålet med vores løsninger er at hjælpe vores kunder til at automatisere deres processer, derfor har en løsning typisk betalt sig selv tilbage indenfor få år. Samtidig skal den være så god at den har en lang levetid.

Hosted Microsoft Dynamics Nav

Fordele med Hosted Dynamics Nav

Vi har stor erfaring med at automatisere specielt e-handelsvirksomheders processer og kan sikre at selv meget store ordremængder håndteres uden store problemer med lager og fejlplukninger. Dette sikrer at virksomheden kan fokusere på salg og markedsføring fremfor IT problemer. En Microsoft Dynamics NAV løsning fra ScanCommerce A/S kan give fordele på følgende områder.

 

Microsoft Dynamics NAV 2018

Microsoft Dynamics NAV 2018 er blevet frigivet ultimo 2017 af Microsoft. Der frigives årligt en version af programmet, ScanCommerce tilbyder i samarbejde med vores partnere en række kurser i Dynamics NAV og relaterede 3 parts produkter. NAV 2018 vil give de fleste virksomheder en række fordele

 

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 giver mulighed for apps i fordelagtige pakker – eller enkeltstående applikationer. Vælg fuld eller begrænset adgang og vælg den udgave, der opfylder behovene i din virksomhed – stor som lille – nu og for fremtiden.

 

Kasseløsning til Dynamics NAV

Vi sælger Cash Connect kasseløsning til Dynamics NAV, løsningen er beregnet til butikker og showrooms der anvender NAV

som ERP system. Løsningen er et Add on modul til Dynamics NAV og fungerer i en række virksomheder i dag. Løsningen

anvender touch skærm og scanner. Du kan læse mere i manualen ved at klikke her.

Tillægsmoduler –  Vi samarbejder med branchens bedste 3. parts leverandører