Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Historie

ScanCommerce- en virksomhed med succes

ScanCommerce bliver stiftet i 1999. Samme år gør PBS det muligt at betale med Dankort på nettet – tiden er inde til at give danske virksomheder lettere adgang til at sælge varer online. ScanCommerce bliver stiftet som datterselskab til ScanNet. På den måde bliver ekspertisen med at hoste og vedligeholde websites holdt i samme hus. Pionerdagene er over, og i dag bliver der handlet for over 50 mia. kroner om året online. Vi har fulgt med tiden og har opbygget ekspertise indenfor integration af webshops og ERP-løsninger.

  • I 2009 og 2010 blev vi kåret som Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen
  • I 2013 kom vi med på cloud-bølgen med en tilpasningsvenlig og omkostningseffektiv platform til eHandel. Vi kalder den eSeller Cloud.