Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Job hos ScanCommerce

Vi er altid på udkig efter talentfulde medarbejdere.

Hos ScanCommerce lægger vi vægt på et behageligt arbejdsmiljø. Vi sidder i et åbent kontorlandskab, hvor der er kort fra beslutning til handling. Som medarbejder vil du opleve et job / arbejdsplads med en lun atmosfære. Vi har det sjovt – også uden for arbejdstiden, hvor vi blandt andet samles til et slag squash eller til motionsløb.

Vi kan tilbyde:

  • Fleksibilitet med mulighed for hjemmearbejdsplads
  • Træningsrum med mange forskellige maskiner
  • Kaffe og te ad libitum
  • En god kantineordning med både lune og kolde retter
  • Fælles morgenmad hver fredag

Vi har for tiden ingen ledige stillinger men har løbende brug for dygtige programmører (.NET), specialister i datamigrering og tekniske supportere. Har du lyst til at arbejde hos os, er du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og dit CV til info@scancommerce.dk. Så kontakter vi dig, hvis din profil er interessant til en mulig stilling.