Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Ledelsen hos ScanCommerce

peterPeter Klindt, administrerende direktør

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen.

På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Mød Peter på LinkedIn eller kontakt ham på mail.

 

 

andreasAndreas Graae, driftsdirektør

Andreas er driftsdirektør hos ScanCommerce og ansvarlig for udviklingen af eSeller Cloud. Andreas har en MBA fra DTU Business og besidder en stærk forståelse for it, forretning og lederskab. I 2010 vandt Andreas prisen som Fremtidens IT Leder.

På vores blog fortæller Andreas om teknologi og udvikling.

Mød Andreas på LinkedIn eller kontakt ham på mail.