Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Partnere

Vi kan meget, men kender også vores begrænsninger. Derfor samarbejder vi med specialister inden for bl.a. kundeloyalitet, betalingsløsninger og ERP-implementering som vi kan stå inde for. Er du forhandler og ønsker at blive partner kan du kontakte os på telefon 70238900 eller e-mail info@scancommerce.dk.

 

EG

ScanCommerce har et færdig integrationskit til EG's NAV baserede ERP-systemer. Det sikrer, at du let og simpelt kan synkronisere data til og fra din webshop.

Læs mere om EG
CGI

ScanCommerce har færdige integrationskit til CGI's NAV baserede ERP-systemer. Det sikrer, at du hurtigt og simpelt kan synkronisere data til og fra webshop.

Læs mere om CGI
ERPgruppen

ERPgruppen A/S er en IT- og konsulentvirksomhed, der leverer support, rådgivning og IT-løsninger til økonomisystemerne Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics NAV.

Læs mere om ERPgruppen
 
d60

d60 er vores leverandør på opgaver, der vedrører behandling af data. Det kan være avancerede analyser af online kundeadfærd eller generering af købsforslag ud fra historisk data.

Læs mere om d60
Apsis

Når du udsender masse-e-mails, er det vigtigt, at de når frem til alle modtagere – på det rigtige tidspunkt og uden at hænge fast undervejs. APSIS er en sikker leverandør, som sætter en ære i at kunne levere dine meddelelser.

Læs mere om Apsis
Payex

PayEx Betalingsportal giver dig adgang til et avanceret og fleksibelt betalingssystem. Tjenesten er bygget med fokus på brugervenlighed og sikkerhed, og kan tilpasses til at understøtte din forretningsmodel optimalt.

Læs mere om PayEx
FDIH

Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) - er interesseorganisation for virksomheder, der forretningsmæssigt bruger internettet og andre digitale kanaler.

Læs mere om FDIH
 
C-Value

C-Value tilbyder at du kan få foretaget en analyse af potentialet for effektivisering i din virksomhed.

Læs mere om C-Value