Bestil demo

eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Derfor skal du have et mobilvenligt responsive design

| Af Peter Klindt / 1 kommentar

Har du tjekket, hvor godt dit website fungerer på mobile enheder for nylig? Med et responsive design kan du vise dit indhold optimalt uanset om brugeren har en smartphone eller en mus i hånden. Læs mere om hvordan responsive designs fungerer, og hvordan vi arbejder med det hos ScanCommerce.

 

Responsive design -I løbet af 2014 forventes tilgangen til internettet fra mobile enheder for første gang at være større end PC tilgangen. Dette betyder, at webshops uden responsive design (ikke er mobilvenlige), vil få en dårligere konverteringsrate. Det er således ved at være sidste chance for at fastholde eller øge sin din konverteringsrate ved hjælp af designs, der tager hensyn til brugerens mobile enhed.
Så der er flere grunde til at gå i gang med et mobilvenligt repsponsive design.

  • Bedre konverteringsrate og dermed højere omsætning
  • Bedre bruger oplevelser
  • Bedre Google rank (på sigt)

Sådan fungerer responsive designs?

Responsive design tilpasser sig brugerens mobile enhed og skærmstørrelse. Det er således ikke tale om et ekstra site, der håndterer enhederne via redirect til et mobilvenligt design. Disse eksterne sites kan give problemer i forhold til søgemaskineoptimering, da Google foretrækker at et website ikke adskiller sig indholdsmæssigt i en traditionel og mobil udgave. Ellers vil da dette kan kunne forstyrre Google’s indeksering.

Når vi arbejder med design og udvikling hos ScanCommerce, vælger du hvilken grafik og tekst der skal vises på den enkelte enheder. og ved hjælp af færdige skabeloner bygger vi således dit nye mobilvenlige site op. Vi starter således ikke med at kode noget fra bunden;, vi har færdige, gennemtestede templates klar, som vi kan tage udgangspunkt i.

Ifølge research fra Danske Medier har ekstrabladet.dk – en responsiv side – cirka otte gange så mange mobilbesøg som fx på mobil.dr.dk. Den mobile udgave af DR fylder også markant mindre i Googles søgeresultater. Faktisk optager DR-mobil kun ca. 250 sider i Google – ekstrabladet.dk optager 660.000. Og det kan være en af de helt store grunde til, at DR halter bagefter.

 

Hvad er responsive?

Responsive design gør det muligt, at tilpasse designet til alle de formater som brugerne benytter. Det betyder, at man kan udnytte de forskellige mediers muligheder og fordele i en samlet løsning.

 

Responsive-design

 

Læs mere om responsive design og stil gerne spørgsmål i kommentarfeltet.

Tags: Design eSeller mobil mobilwebshop optimering responsive tablet

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen.På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

1 kommentar

Valg af den rigtige webløsning | Webshop løsninger med fuld ERP-integration skalerer din online forretning

[…] Responsive design? – En vigtig faktor der snart vil blive forventet som normal standard. […]

Skriv en kommentar