Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Support

Vi står klar til at hjælpe dig.

Hvis du skal optimere din webshop…

På vores veldokumenterede community site finder du en masse inspiration og eksempler på, hvordan du får mest mulig ud af din e-handelsløsning. Vi har også svarene på de oftest stillede spørgsmål, så du hurtigt kan komme videre.

Hvis skidtet ikke virker…

Er du stødt ind i et teknisk problem, eller har du spørgsmål til drift af din løsning, er du velkommen til at skrive til support@scancommerce.dk Vores support sidder klar alle hverdage mellem 8.30-16.30 og besvarer henvendelser, så hurtigt vi kan. Som regel har vi løst problemet inden for 24 timer.

Værktøjer og drivere

Vores supportere bruger programmet TeamViewer, når der er behov for at kunne fjernstyre mere end ”bare” Navision og i de tilfælde, hvor supporteren ikke direkte kan tilgå en given Navision-server.

TeamViewer

Klik på logoet for at tilgå vores TeamViewer

          Her kan du hente de gældende drivere til at sikre muligheden for at kunne printe fra jeres hostede navision.
Print ScrewDriver Client v4 (32 bit)
Print ScrewDriver Client v4 (64 bit)
TS print