Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Smurfit-Kappa launcher emballage designer

| Af Andreas Graae / Ingen kommentarer

En af verdens største emballageproducenter, Smurfit-Kappa har netop launchet en online emballagedesigner der gør det muligt for mindre kunder at designe og bestille specialdesignet emballage direkte i deres webshop.

Løsningen gør det muligt for Smurfit-Kappa at producere specialdesignet emballage i langt mindre oplag, helt ned til 200 stk og løsningen vil således gøre det muligt for Smurfit-Kappa at betjene mindre kunder og kunder med behov for mindre serier.

Emballagedesigneren er bygget direkte i Smurfit-Kappas eSeller Cloud webshop og designeren sender kundens design, direkte til Smurfit-Kappas produktionsprinter hvor designet printes på eksempelvis papkasser, butiksdisplays og andre pap produkter.

Tags:

Om Forfatteren

Andreas er driftsdirektør hos ScanCommerce og ansvarlig for udviklingen af eSeller Cloud. Andreas har en MBA fra DTU Business og besidder en stærk forståelse for it, forretning og lederskab. I 2010 vandt Andreas prisen som Fremtidens IT Leder. På vores blog fortæller Andreas om teknologi og udvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.