Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

SEO på Webshop

| Af Peter Klindt / Ingen kommentarer

Hos ScanCommerce laver vi ikke selv SEO webshop, det overlader vi til vores partnere. Vores kernekompetence er webshop software, ikke webshop seo. Men vi arbejder sammen med flere bureauer der har webshop SEO som deres ekspertise sammen med blandt andet Google AdWords. Derfor er vores webshops SEO optimeret og udvikles løbende i samarbejde med markedets førende SEO leverandører på dette område. Så vi er ekstremt fokuseret på at sikre vores kunder de bedste placeringer i søgemaskinerne.

Det er ofte en stor fordel at få lavet Google AdWords og SEO på din webshop hos den samme udbyder. Mange af vores kunder har valgt at have et mix mellem egen seo kompetencer og forpligtelser og ydelser fra en ekstern leverandør. Det er vigtigt at man er opmærksom på den synergi der findes mellem AdWords og SEO i en webshop. Der findes et utal og gode råd omkring SEO optimering af webshops, det er dog vigtiggt t holde sig for øje at mange gode råd er udokumenterede. Men generelt kan man sige at det gælder om at sikre et godt Content i webshoppen. Gode varebeskrivelser og udførlig dokumentation er vejen til en god webshop SEO og ranking på søgemaskinerene, derfor er det vigtigt at afsætte nok ressourcer til at optimere dine varebeskrivelser. Det er vigtigt at man ikke undervurderer denne opgave, det er en stor opgave at få opdateret sine varebeskrivelser men det er en afgørende forudsætning for at få success online. Derfor er tekstforfattere en vigtig ingrediens i online success, arbejdet er stort men man kan så glæde sig over at resultatet virker i mange år med mindre man sælger varer der kun holder kort tid som ex. modebranchen.

Hos ScanCommerce er vores webshops Cloudbaserede og vi kan derfor løbende optimere koden på webshops der er i drift. Dette sikre optimale forhold for vores kunder i kampen om de gode placeringer på Google.

Skal vi og vores SEO leverandører hjælpe dig videre ? Kontakt os for et forslag.

Du kan læse mere om Google’s SEO politik ved at klikke her

Tags:

Om Forfatteren

Peter Klindt er en usædvanlig erfaren herre i dansk e-handel. Han er administrerende direktør hos ScanCommerce, som han var med til at stifte i 1999. Peter har e-handel i blodet og et godt blik for at se muligheder i, hvordan it kan optimere forretningen. På vores blog, deler Peter ud af sin viden om online forretningsudvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.