Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Webshop templates

Webshop templates – med vores mange templates er det altid nemt at finde den webshop template der lever op til dine behov og krav. Der findes adskillige skabeloner der ikke er tilgængelige endnu, kontakt os for at få den komplette oversigt. Alle webshop templates er responsive og modificeres med dit logo, dine farver og stam oplysninger. Ønsker du helt dit eget design er det selvfølgelig også en mulighed.

 

B2C & B2B webshop template – Athen
Velegnet til mange varer og med mulighed for at handle både med og uden login.
God B2B webshop template – Berlin
Anvender debitorspecifikke priser, favoritliste, genbestillingsliste og selvfølgelig login. Du kan logge ind og se nærmere på løsningen med Bruger: ADF og Password: 100892. 
B2C & B2B webshop template – Denver

Velegnet til både B2B og B2C.