Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Webshop

Det er nemt at starte sin webshop i dag, alt du behøver er at vælge en skabelon og indsætte dine stam oplysninger. Du kan gøre det selv eller lade os løse opgaven, det er helt op til dig, der er adgang til funktioner og Apps der skal til for at styre en professionel webshop.

Webshop design

Vælg din skabelon – der er flere muligheder, derefter indsættes logo og farver

Helt nyt design ? – ønsker du at vi designer en ny løsning tilknytter vi dig en af vores design udviklere

Responsive design – er selvfølgelig inkluderet

Webshoppen leveres med et CMS system så du kan hoste hele din virksomheds løsning hos os

Du har fuld adgang til HTML og CSS så du kan ændre i skabelonerne hvis du ønsker det

Se mere under http://scancommerce.dk/da/webshop-templates/

Kurven og check ud

Kreditkort – modtag betaling med Quickpay eller DIBS

Tilbyd gratis fragt ved beløb over en angivet størrelse

Ubegrænset antal sprog

Identifikation af glemte kurve

Landespecifikke moms og valuta opsætning

Integration til GLS og Post Danmark afhentning

 

SEO og Marketing aktiviteter

Webshoppen er SEO optimeret i samarbejde med førende danske SEO bureauer

Gavekort, voucher og kuponkoder er standard

Sitemap.XML genereres

Adgang til Google product feed

 

Integration til økonomisystemer

Integration til ERP – det er muligt at integrere til de fleste økonomi systemer, vi er certificeret og godkendt af Microsoft  til Dynamics NAV 2016 og bagud. Dynamics NAV, AX, C5 og mange flere.

 

Web hosting

Daglige back-ups

Løsningen opdateres løbende med ny funktionalitet uden at du skal gøre noget

Mulighed for tilknytning af SSL certifikat

Webshoppen overvåges døgnet rundt af vores driftcenter

 

Support

Du har adgang til vores support indenfor normal åbningstid

Du kan købe adgang til konsulenter indenfor design, UX, special udvikling eller integration til økonomi systemer

Der holdes løbende arrangementer omkring aktuelle emner indenfor e-handel

 

Software:

  • eSeller Cloud Standard
  • eSeller Cloud Professional
  • eSeller Cloud Enterprise

Integration

Kom godt fra start med din webshop og dit e-handelsprojekt, ScanCommerce A/S leverer en webshop med responsive design og masser af moduler der dækker de flestes behov. Løsningen er komplet, skalerbar og anvendes af virksomheder med 3 cifret million omsætning. Med en ScanCommerce webshop får du drift sikkerhed, en SEO optimeret software platform, NAV integration, responsive design, gavekort, Voucher/rabatkode modul, fragt og kreditkortbetaling og masser af anden funktionalitet. Der er adgang til support på webshop løsningen og vi tilbyder løbende webshop uddannelse. Vil du have en bedre oversigt over webshop funktionerne kan du læse mere under webshop moduler ved at klikke her. Dynamics NAV integration til din webshop er en af de stærke sider, vi har et Dynamics NAV modul, godkendt og certificeret til integration af din webshop. En integration til Dynamics NAV eller lignende systemer er nødvendig for at kunne håndtere et større antal ordrer, de fleste kan håndtere nogle ordrer om dagen uden integration men det giver hurtigt problemer med lagerstatus, varebeskrivelser og manglende muligheder for debitor specifikke priser i din webshop. En udbygning med varemodtagelse og scanning ved udlevering/plukning er en oplagt mulighed for at sikre at varerne er på lager og at fejl ved plukning reduceres til et minimum. Kontakt os for en demo  og en uforpligtende gennemgang af dine udfordringer, du kan måske få inspiration ved at se nogle af vores kunde referencer. ScanCommerce A/S har leveret webshop løsninger siden 1999 og har en erfaring og stabilitet der ofte er afgørende for din succes. Vi har det netværk af samarbejdspartnere der kan sikre din fremtid både nationalt og internationalt indenfor online handel. Kontakt os idag på 70 23 89 00.