Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Design og udvikling

Med afsæt i et forretningsorienteret fokus udvikler vi webdesigns, som er tidssvarende, brugervenligt og som kan mærkes på bundlinjen
Klingspor B2B webshop

Den visuelle brugerflade er udgangspunktet for stærke digitale løsninger

Vores afsæt er digitalt, både forretningsmæssigt og teknologisk, dette sikrer, at dine visuelle løsninger ikke kun har et pænt ydre. De er også gennemtænkte set i forhold til brugervenlighed og performance. Ydermere er vores digitale løsninger med til at styrke din nuværende identitet.

 

Brugeradfærd

Vores visuelle løsninger har afsæt i den nyeste viden både i forhold til brugerens adfærd og hvordan udviklingen former sig

Vi forholder os altid kritisk til de nye trends og udvælger kun dem, som er forretningsskabende og giver mere værdi for dig og dine kunder.

Vores grundlag er vidensbaseret. Det betyder, at vi igennem en grundig indsigt i din målgruppe, deres handelsmønstre, digitale bevægelsesmønstre og behov udarbejder et design, som bedst muligt understøtter, det behov du har for at afsætte dine produkter eller services og de behov dine kunder har for at finde og handle med din virksomhed.

 

Responsive design

Lige meget hvilken enhed dine brugere tilgår din webshop med, skal din løsning være fuldt ud optimeret. Dette sikrer en optimal digital oplevelse for dine kunder og gennemførelsen af et smertefrit handelsforløb

Over en tredjedel af de besøgende kommer i dag fra en mobilenhed og dette tal er stigende. Det stiller helt nye krav til, hvordan din webshop opbygges og præsenteres. Og til hvordan dine kunders forventning er, da de forventer, at de kan tilgå din webshop fra både deres desktop, tablet og mobiltelefon. Her kommer responsive webdesign til undsætning og giver os værktøjskassen, som gør det muligt at løse disse udfordringer på bedste vis. Hele denne proces har vi tænkt ind både i vores design og frontendudvikling, således sikrer vi dig den bedst mulige løsning på alle enheder.

Mange af vores kunder har allerede valgt en responsive webdesignløsning, her kan nævnes Fleggaard, Davidsen, Klingspor, G4S, Netspiren og Frishop.

eSeller webshops

Webdesign er en disciplin for sig

Digitalt design kræver stor forståelse for både design og teknologi

Der er utrolig mange udfordringer, der skal tages højde for; forskellige skærmopløsninger og browsere, flere platforme, brugeradfærd m.v. Disse elementer skal kombineres, så der skabes en høj brugervenlighed, understøttelse af mange forskellige funktioner og der holdes ved den visuelle identitet igennem hele webshoppen.

Vores afsæt er at skabe en let og simpel webshop, som er både nem og intuitiv at bruge og hvor dine produkter er i fokus. I sidste ende handler det om at få afsat dine varer og gøre turen igennem din webshop så indbydende, at kunden kommer igen.

 

Vores proces

Vi sætter en ære i at forstå din forretning og dine kunder, da dette er grundlaget for en professionel og brugervenlig webshopløsning

Med det in mente starter vores projekter som oftest med en workshop hvor vi gennemgår din forretning, dine forventninger, dine ønsker og dine kunder, deres behov og adfærd.

 

Vores proces er opdelt i 7 områder

  1. Workshop
  2. Design
  3. Gennemgang og tilretning
  4. Endeligt design
  5. Frontend udvikling
  6. Gennemgang og tilretning
  7. Levering af design og frontend

Scancommerces designproces

Ring eller skriv til os, hvis du vil høre mere om mulighederne for at få designet din webshop.

Vi har løst designopgaver for bl.a.: