Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

E-mail marketing

Styrk dine kunderelationer med optimal e-mail marketing håndtering.

Nyhedsbreve er meget mere end envejskommunikation eller rendyrkede kampagner med tilbud. Tiden er vokset fra de hurtige salg – i dag er kunderelationen i fokus. Med vores muligheder for integration kan du koble din e-mail marketing platform sammen med din webshop. Det giver helt nye muligheder for at segmentere kundegrupper og skabe grundlaget for personaliseret markedsføring. Dine nyhedsbreve går fra statisk envejskommunikation til effektiv og relevant markedsføring, som skaber resultater på bundlinjen. Kontakt os allerede i dag for at komme i gang med e-mail marketing.