Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

Loyalitetsmarkedsføring

Loyalitet er lig med bundlinje

Der er en direkte sammenhæng mellem loyalitet og holdbar vækst. Loyale kunder er kosteffektive: De køber mere, for og er billigere at få tilbage i shoppen sammenlignet med en ny kunde. De mest loyale kunder henviser deres kontakter til din forretning, og på den måde bliver de ambassadører for dit brand eller produkt. Derfor er arbejdet med loyalitet afgørende. Vi kan hjælpe dig med at finde ind til, hvordan du styrke relationen med dine kunder, så de kommer igen. Et af virkemidlerne er at dele relevante informationer på tværs af de forskellige digitale medier. Du kan også benytte en kupon-funktion, som er med til at give dine kunder et godt argument for at handle hos dig igen. Tilføj rabatter og gode tilbud – så er du godt på vej. Vores løsninger kan selvfølgelig arbejde sammen med de mest gængse sociale medier. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan støtte din forretning med loyalitetsmarkedsføring.