Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

SEO- Søgemaskineoptimering

SEO på din webshop starter med den rette tekniske løsning.

Skal du nå ud til flere kunder, er SEO (Søgemaskineoptimering) et vigtigt parameter. Uanset branche kommer du ikke udenom, at størstedelen af kunderne bruger Google eller en anden søgemaskine i købsprocessen. Hvis du udfylder metadata (titel, beskrivelse) på dine sider kommer du rigtig langt, men for at få placeringer på søgemaskinerne er du nød til at få en bred variation af links ind til dit site. eSeller webshoppen tilbyder de funktioner og den arkitektur, der skal til for at kunne være blandt de bedst rankede på Google. Du har mulighed for at optimere og indstille på:

  • Sidens URL
  • Sidens titel
  • Overskrifter
  • Meta-søgeord og beskrivelser.

Du kan få rigtig meget ud af at anvende Google´s søgeordsplanlægger til at finde de rigtige ord/fraser at arbejde med.

Du kan desuden optimere på sider, produkter og menuer direkte i webshoppen. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vores løsninger spiller sammen med søgemaskinerne.