Bestil demo
eSeller Cloud Platformen levere en robust skalerbar og fleksibel infrastruktur baseret på Microsoft Azure, SQL og .NET.

Features og funktioner

eSeller cloud tilbyder i standard en lang række features og funktioner. Dette gør det muligt at få en konkurrencedygtig webshop uden at skulle kode alt muligt fra bunden. De enkelte moduler skal blot konfigureres i admin eller via data integration til ERP systemet. Flere gange i året opdateres webshoppen automatisk med nye moduler. Læs mere om funktionaliteten her.

Sikker og pålidelig

Placeringen af vores platform er på Microsoft Azure samt et tæt samarbejde med sikkerhedseksperter sørger for at du kan sove trygt og roligt. Sikkerhedsopdateringerne rulles automatisk ud i servicevinduer.

Bestil demo

eSeller Cloud Enterprise

eSeller Cloud Enterprise webshop tilbyder en optimal platform for e-handel

Vi leverer en gennemtestet B2B webshop med masser af funktionalitet. Vi har stor erfaring med B2B og kan tilbyde løsninger med effektiv variant styring og mulighed for opsætning af filtre der giver kunderne mulighed for at finde selv avancerede produkter nemt og hurtigt. eSeller webshoppen kan præsentere varegrupperne forskelligt og dermed sikre at relaterede varer og eventuelle “sæt” resulterer i større ordrer. Dette giver både merværdi for slutkunden men sikrer også at der hele tiden kan arbejdes effektivt med at øge ordrestørrelsen. Der kan nemt integreres til D60 Raptor datamining og kundeloyalitets programmer som APSIS, Mailplatform og Mailchimp. Dette giver mulighed for hurtigt og effektivt at kommunikere med dine B2B kunder. Samtidig kan man fokusere på at få nye kunder ved at optimere løsningen således at varerne kan findes på Google, men uden priser og mængde rabatter.

Opsætningen til B2B webshops indeholder:

  • Differentierede priser
  • Filter funktionalitet
  • Integration til Dynamics NAV
  • Enhedshåndtering fra ERP-system
  • Genbestillingslister
  • Favoritlister
  • Flere brugere med forskellige rettigheder
  • Adgang til fakturaer / kreditnotaer

Derudover får du adgang til standardfunktionalitet samt eSeller Connect modulet, der sikrer hurtig integration til Dynamics NAV eller andre ERP systemer.